Customerservice

Bezorgen en retourneren

  1. Vandaag besteld is uiterlijk morgen verstuurd. Als Post NL meewerkt, heb je de bestelling uiterlijk overmorgen in huis. Bestellingen die in het weekend gedaan worden, zullen op dinsdag geleverd worden. We rekenen geen verzendkosten bij leveringen binnen Nederland.
  2. Ben je echt niet blij met je bestelling? Stuur ons de kleding dan binnen 2 weken terug, maar laat het ons wel eerst per mail even weten via hello@whakakeke.com. Je krijgt dan direct je geld terug, geen probleem. De portokosten van het retourneren zijn voor je eigen rekening.
  3. Wordt de kleding ondanks onze scherpe controle voor het verzenden toch geleverd met een los naadje, mail ons dan via hello@whakakeke.com en we lossen het snel voor je op! De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.
  4. Garantie. Wij houden van onze producten en alles wat we op de markt brengen hebben we zelf getest en door andere atleten laten testen. Maar als er toch iets is, laat het ons weten via hello@whakakeke.com. Zolang het redelijk is gaat onze garantie ver.